Inici Actualitat Una UD Taradell afortunada supera el Roda de Ter

Una UD Taradell afortunada supera el Roda de Ter

0
COMPARTIR

Victòria per 4 a 2 del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabgte a la tarda davant del Roda. Els taradellencs, sense fer un partit massa destacat, s’han beneficiat de la sort i els errors per endur-se els tres punts.

Primera part amb superioritat rodenca. Els visitants han portat el pes del partit i han estat millors. Al minut 14 ha arribat el 0 a 1 en una jugada de combinació que ha acabat amb el gol rodenc marcant a porteria buida. Al Taradell li ha costat molt arribar a tenir oportunitats, mentre que el Roda a la mitja hora de joc podia haver fet el segon. Falta servida amb rapidesa i només la intervenció amb el peu de Genís ha evitat el gol. Al minut 35 el Roda ha vist com l’àrbitre li anul·lava gol per un fora de joc clar. Falta a la frontal que Genís para, però el rebuig cau als peus d’un rodenc que fa el gol. I en la jugada següent ha arribat l’empat. Falta lateral que treu Povedano i un defensa pentina la pilota que es cola al fons de la xarxa pel pal llarg. Amb 1 a 1 s’ha arribat al descans.

La segona part ha estat totalment diferent. Als 52 Povedano ha enviat la pilota al travesser en una falta frontal. I llavors han arribat els gols taradellencs. Al 54 en una falta llunyana centrada per Povedano, Font ha controlat i superat el porter davant d’una defensa rodenca parada reclament fora de joc. Cinc minuts després en una pilota llarga de Font, la defensa rodenca s’ha fet un embolic i la pilota ha caigut als peus d’Oriol Vila que ha definit a la perfecció fent el 3 a 1. I al minut 62 en un córner, nou error defensiu del Roda i Plade Puigdesens ha afusellat amb un xut des de l’àrea petita.

El Roda només ha reaccionat amb el regal del 4 a 2 quan Joel s’ha complicat la vida volent cedir al porter i el Roda ha marcat gol. Fins al final, els visitants han buscat un nou gol. Han tingut una ocasió clara a deu minuts del final i una altra al minut 90 que no han sabut resoldre.

La UD Taradell suma 25 punts en 14 jornades i puja posicions fins al 6è lloc a la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments