Inici Actualitat La Fira de Santa Llúcia celebrarà la seva 44a edició aquest diumenge

La Fira de Santa Llúcia celebrarà la seva 44a edició aquest diumenge

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 15 de desembre, la Fira de Santa Llúcia celebrarà la seva 44a edició. La fira tindrà lloc com sempre a la zona de la Plaça de Santa Llúcia i la Plaça del Gili, on s’instal·laran les parades amb productes nadalencs, a partir de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.

A 2/4 d’11 del matí tindrà lloc la tradicional missa amb la participació del cor parroquial. A la sortida es repartirà llonganissa i vi bo i es podrà adquirir el ramet de la sort. Durant tot el matí s’espera un ambient molt nadalenc. Hi haurà 77 parades amb tot tipus d’ornaments nadalencs, productes alimentaris, complements, tions i un llarg etcètera.

Més tard, de les 5 de la tada fins a les 8 del vespre el patge reial serà a la Plaça de Santa Llúcia per recollir les cartes amb els desitjos dles més petits. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació de Botiguers de Taradell. I a les 6 de la tarda a la Plaça del Gili es farà un berenar popular amb torrades i botifarra, organitzat per l’Ajuntament de Taradell. Es preveu repartir unes 1.200 botifarres.

D’altra banda, al llarg de la jornada s’habilitarà un espai amb jocs gegants a càrrec de Quiràlia. També el divendres 13 de desembre, diada de Santa Llúcia, a les 8 del matí hi haurà missa a la Capella de Santa Llúcia. I a les 7 de la tarda, el rés del Sant Rosari, també, a la capella de Santa Llúcia. Pel que fa al dissabte 14 de desembre, tindrà lloc la 6a edició de la Nit de Santa Llúcia, una vetllada musical que acull la capella de Santa Llúcia i l’organitza els Amics de Santa Llúcia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments