Inici Actualitat El Girona CH impedeix la tercera victòria consecutiva del CP Taradell (4-2)

El Girona CH impedeix la tercera victòria consecutiva del CP Taradell (4-2)

0

El CP Taradell va visitar la pista del Girona CH, el setè classificat de l’OK Lliga, després de l’última victòria contra el Liceo. Els locals van dominar el partit de principi a fi, sense deixar opcions al conjunt de Ferran Moreno.

Des de l’inici de partit, el Girona va disposar de la majoria d’ocasions i el CP Taradell buscava sortir al contraatac. Però, tot i el domini local, el primer gol del partit el va anotar el CP Taradell quan faltaven 10 minuts i mig per arribar al descans. L’arbitre va assenyalar falta al límit de l’àrea, Marc Soler la va posar en joc i Marçal Casadevall la va rematar per enviar-la al fons de la xarxa. Tot i el gol, el Girona seguia collant i va tenir la recompensa en els últims 5 minuts de joc. Primer Pau Palacín i Aniol Mangas després, posaven el 2 a 1 en el marcador per arribar a la mitja part.

A la segona meitat tot va seguir igual. El Girona tenia moltes oportunitats de gol, sobretot a partir de les imprecisions en la passada dels jugadors taradellencs. I a l’equador del segon temps van arribar dos gols més. Pau Palacín, de nou, i Gerard Pujol ampliaven distàncies en el marcador i col·locaven el 4 a 1. A partir de llavors, el CP Taradell ho intentava en jugades aïllades, però sense encert. Els minuts anaven passant i no va ser fins a les acaballes del partit, on Dani Rodríguez, des del llançament de penal, transformava el 4 a 2 final.

En aquests moments, el CP Taradell ocupa la 12ª posició amb 10 punts, els mateixos que el Voltregà, el pròxim rival al Pavelló del Pujoló el 17 de desembre a les 9 del vespre. Aquest partit servirà per tancar la primera volta de la lliga.