Inici Actualitat El CP Taradell fa història en derrotar al Liceo per 4 gols...

El CP Taradell fa història en derrotar al Liceo per 4 gols a 3

0
COMPARTIR

El CP Taradell s’enfrontava al líder de la categoria i invicte, el Liceo, en un dels partits més difícils de la temporada. El Pavelló del Pujoló es va omplir com en les grans ocasions, per donar suport al seu equip.

El partit va començar amb domini visitant, que era capaç de moure de pressa la pilota i disposar d’ocasions per avançar-se en el marcador. Els taradellencs, en canvi, intentaven generar perill a través del contraatac. I quan es portaven 10 minuts de joc, el Taradell s’avançava en el marcador. David Martínez es desfeia del seu defensor, Platero, i enviava un llançament potent i col·locat per baix, impossible pel porter Carles Grau. Aquest gol feia embogir als aficionats, que ho celebraven amb efusivitat, però al mateix temps, amb prudència. I un minut després, el Liceo aconseguia l’empat a 1, amb el gol de Marc Grau. A partir de l’empat, es va viure un període de 7 minuts on els dos equips disposaven d’ocasions per avançar-se. I quan faltaven 7 minuts, Oruste cometia falta directa per jugar des del terra. Dani Rodríguez, que havia transformat 2 gols de falta directa aquesta temporada, no perdonava i col·locava el 2 a 1 en l’electrònic. Resultat amb el qual s’arribaria al descans.

La segona part no podia començar millor. Al cap de dos minuts i mig de joc, Marçal Casadevall va recuperar la bola al centre de la pista i la va enviar cap a Dani Rodríguez, que es va inventar una jugada individual espectacular per marcar el 3 a 1. Però el conjunt visitant no va abaixar els braços i va demostrar perquè és el líder. David Torres i Maximiliano Oruste empataven el partit a 3, en qüestió de dos minuts. El partit indicava que els visitants acabarien capgirant el marcador, però l’esperit competitiu de l’equip de Ferran Moreno ho va evitar. El Liceo seguia pressionant i disposant d’ocasions per avançar-se. Però quan faltaven 10 minuts per acabar, el Taradell va anotar el quart. Albert Benito assistia a Xavier Soler perquè anotés el gol de la victòria. Encara restaven molts minuts, però la possibilitat de derrotar al líder estava més a prop que mai. El temps anava transcorrent, i el Liceo es va veure obligat a posar el porter jugador. Els taradellencs van frenar qualsevol ocasió rival, sobretot a través de les aturades providencials d’Albert Dalmau, que van mantenir el resultat fins al final. Una vegada l’arbitre va senyalar el final del partit, tant jugadors com aficionats van celebrar una victòria històrica i inoblidable.

Després d’aquesta victòria per 4 gols a 3 contra el Liceo, els taradellencs ocupen la 11ª posició amb 10 punts. La pròxima setmana el CP Taradell visitarà la pista del Girona, a les 20:30h.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments