Inici Actualitat La UD Taradell supera el Centelles i manté la porteria a zero...

La UD Taradell supera el Centelles i manté la porteria a zero després de molts partits

0
COMPARTIR

Segon partit consecutiu del Tercera Catalana de la UD Taradell com a local. Davant del Centelles el partit s’havia de jugar a camp contrari, però es va canviar l’ordre perquè no coincideixi a la segona volta amb la disputa del Torneig Internacional TAR 2020.

La cosa ha anat molt bé pels taradellencs que han superat al Centelles per 2 a 0 després d’un bon partit. A més, han mantingut la porteria a zero després de moltes jornades rebent gols. Els taradellencs no han patit massa i han concedit molt poc als visitants. A la primera part, el Taradell ha gaudit de tres bones ocasions per avançar-se en el marcador, però al descans s’hi ha arribat amb empat a zero.

A la segona part, però, els davanters taradellencs han decidit el matx. Al minut 57 Oriol Vila ha obert el marcador posant l’1 a 0. Els taradellencs no s’han conformat i abans de l’últim quart d’hora el golejador Marçal Sala ha fet el 2 a 0. El Centelles ha apretat en els últims minuts per buscar l’empat, però Genís només ha hagut d’intervenir en el llançament d’una falta que ha aturat rebujant la pilota.

Sisena victòria de la temporada i el Taradell que suma ja 22 punts i escala algunes posicions a la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments