Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell situa un pipican al darrere de l’Institut

L’Ajuntament de Taradell situa un pipican al darrere de l’Institut

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha habilitat una zona de pipican, és a dir, un espai on els propietaris puguin portar els seus gossos a fer les seves necessitats. Es tracta d’un espai envoltat amb tanques per evitar que els gossos es puguin escapar. Aquesta zona s’ha col·locat a la part de darrere de l’Institut de Taradell, que havia quedat en desús des de fa molts anys. A més, se situa en un espai molt freqüentat pels propietaris dels gossos.

Aquesta mesura s’ha fet després d’arribar a un conveni amb el propietari d’aquest solar i després que a l’estiu hi haguessin nombroses queixes de molts veïns del poble a causa de la falta d’higiene d’alguns propietaris que no recollien els excrements dels seus animals. Aquest fet va obligar, entre diferents mesures, que molts taradellencs i taradellenques posessin garrafes d’aigua a davant dels portals de casa seva.

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament, es preveu que a finals d’aquest any hi hagi un Agent Cívic per controlar, entre altres coses, l’incivisme de molts propietaris de gossos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments