Inici Actualitat El CP Taradell es retroba amb la victòria a Lloret per 3...

El CP Taradell es retroba amb la victòria a Lloret per 3 gols a 4

0
COMPARTIR

El CP Taradell va aconseguir ahir a LLoret la seva segona victòria de la temporada. Un partit on els homes de Ferran Moreno van tenir el control i l’efectivitat de cara a porteria; que havia faltat en anteriors jornades.

Els taradellencs van sortir molt concentrats en el partit. El primer gol va arribar al minut i mig de joc, amb el gol d’Albert Benito. El conjunt local tenia moltes dificultats per generar perill a la porteria d’Albert Dalmau, però la primera que van tenir la van transformar. Al minut 17, David Plaza; el jugador més intens del seu equip, va anotar l’empat a 1 en el marcador. L’equip de Ferran Moreno va seguir amb el pla de joc inicial i va ser capaç de marcar tres gols més abans d’arribar al descans. Al minut 12, Xavier Soler convertia l’1 a 2, i quatre minuts després, Jacint Molera transformava l’1 a 3. I quan faltaven 4 minuts, Daniel Rodríguez, anotava un dels gols de la jornada amb un llançament des del centre de la pista, que va entrar per l’escaire de la porteria de Ferran Serra. Després d’aquest gol, el Lloret va buscar a la desesperada retallar distàncies abans del final del primer temps. I segons després de l’1 a 4, Marc Gómez, va convertir el 2 a 4.

A la segona part, els taradellencs van intentar aguantar el màxim possible la possessió del joc, per defensar-se a través de la pilota. El Lloret però, no ho va posar gens fàcil, amb una pressió a l’home molt intensa que va complicar la sortida de pilota del Taradell. Els minuts anaven passant, i el resultat no es movia. No va ser fins al tram final, on el Lloret va marcar el 3 a 4, gol d’Àlex Grau. A partir de llavors, el conjunt local es va convertir amb l’amo i senyor del partit, jugant molts minuts amb el porter-jugador, i va disposar d’alguna ocasió per empatar el partit. El CP Taradell va saber patir i va aconseguir emportar-se els tres punts de Lloret.

Aquesta victòria permet que el CP Taradell superi el Lloret a la classificació i retalli dos punts al CP Vic, que va empatar el seu partit a 2 contra el Caldes. En aquests moments, el CP Taradell suma 7 punts a la classificació i la setmana vinent rebrà al líder, el Liceo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments