Inici Actualitat La UD Taradell salva un punt després de veure com el Llorençà...

La UD Taradell salva un punt després de veure com el Llorençà remuntava en un minut

0
COMPARTIR

El Tercera Catalana de la UD Taradell ha perdut aquest dissabte una ocasió d’or de sumar tres punts més en un partit on ha dominat clarament al Llorençà. Els visitants, però, en només un minut han marcat dos gols i tant sols un gol taradellenc en temps de descompte ha salvat un punt per als locals.

Primera part de clar dominit taradellenc. Els visitants no han fet ni una ocasió. En canvi, el Taradell n’ha tingut de clares per marcar. Als 14 minuts rematada de cap massa centrada de Marçal. Un minut després xut des de la frontal de Plade que el porter ha enviat a córner. De fet, el porter visitant ha tingut una actuació destacada. Als 21 arribada de Marçal per l’esquerra i xut al lateral de la xarxa. Al 25 la més clara, galopada de Marçal per l’esquerra que ha xutat creuat i el porter ha aturat amb els peus. Només un minut després ha estat Vila qui ha recollit una pilota a l’àrea petita i el seu xut ha sortit massa centrat i el porter ha rebutjat. I abans del descans dues més per Vila. Primer en una centrada de Marçal que Vila ha pentinat amb el cap massa creuat. I tot seguit, ocasió calcalda de Vila però rematant un córner.

El segon temps ha començat amb un xut de falta de Povedano que entre el porter i el travesser han escupit la pilota. Tot seguit, un primer avís visitant amb un xut des de l’esquerra fregant el pal. Als 10 minuts el Llorençà hauria pogut marcar en una falta llunyana que ha sortit desviada i que només Genís rectificant ha evitat el gol. Però el Taradell ha respost amb una centrada de Tusell que Vila ha rematat de cap i el porter, amb una gran aturada, ha evitat el gol. Un gol que ha arribat al minut 57. Una passada llarga de Povedano l’ha recollit Marçal que apropant-se al porter l’ha superat amb un xut creuat. L’1 a 0 posava justícia al marcador, però el partit s’ha torçat a la mitja hora de joc.

El Llorençà ha empatat al minut 74 quan una pilota llarga i rasa ha superat totes les línies i ha deixat un jugador sol davant de Genís a qui ha superat per baix. I un minut després en una pilota solta dins l’àrea, els visitants han fet l’1 a 2. Un gerro d’aigua freda, ja que el Taradell les veia superior.

Els taradellencs han apretat fins al final. Al 82 Joel ho ha intentat rematant acrobàticament un córner però la pilota ha sortit massa alta. Al 85 un seguit de centrades ha acabat amb un remat de cap de Marçal que ha sortit fregant el pal. I al 90 Isra ha rematat una falta centrada i el porter ha desviat en una gran intervenció. Ja en temps de descompte, una centrada per la dreta ha acabat a la frontal on Povedano ha engaltat un xut ras i fort que ha suposat l’empat a 2 definitiu.

Segon empat consecutiu del Taradell a casa que li permet sumar 19 punts després de 12 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments