Inici Actualitat El propietari del Tint comença a tancar l’accés al camí que porta...

El propietari del Tint comença a tancar l’accés al camí que porta a la font de Sant Jaume

0
COMPARTIR

Des de fa unes setmanes el propietari del Tint de Taradell està realitzant tasques de manteniment i neteja a tota la finca de la fàbrica i els seus voltants. A més, ha començat a tancar tota la propietat amb cadenat nou per evitar que s’hi accedeixi i es malmeti més la fàbrica i la Torre del Tint amb bretolades o que hi hagi algun accident. Aquesta última mesura, però, ha fet que des de dijous també hagi començat a vallar part de l’entorn i, en concret, a tancar el camí que connecta la Font Gran amb la font de Sant Jaume i el Molí de més a prop.

Per la banda del Molí de més a prop no s’hi pot accedir, ja que s’ha col·locat un reixat, mentre que pel cantó de la Font Gran ja hi ha unes guies metàl·liques verticals preparades per fer el tancament. Aquest camí forma part del sender de petit recorregut PR-C42 que voreja la riera de Taradell i és propietat del Tint, però molt utilitzat per la gent de Taradell que passeja per l’entorn de la Font Gran. Segons ha pogut saber Taradell.com, l’Ajuntament de Taradell ja ha parlat amb els propietaris per trobar una solució consensuada. La setmana vinent es farà una trobada sobre el terreny per desencallar-ho. L’Ajuntament de Taradell farà valer l’argument que es tracta d’un camí d’ús públic i que, encara que sigui de propietat privada, ha d’estar obert al pas de la gent.

Aquest camí és l’accés a la Font de Sant Jaume, situada que al marge oposat de la Torre del Tint i que és de titularitat pública.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments