Inici Actualitat Taradell torna a commemorar el Dia internacional contra les violències masclistes

Taradell torna a commemorar el Dia internacional contra les violències masclistes

0
COMPARTIR

Un any més Taradell ho tornat a programar actes per commemorar el 25 de novembre, que és el Dia internacional contra les violències masclistes. El proper dilluns a les 10 del matí al davant de l’Església es farà el muntatge del projecte de La Teranyina per visibilitzar les dones assassinades per violència masclista durant el 2019.

L’acte està organitzat per Som Dones, que a la tarda a partir de 2/4 de 8 llegirà el manifest 2019 a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. En aquest mateix acte s’escenificaran amb música textos sobre violència masclista. Tot seguit, s’inaugurarà al vestíbul del Centre cultural Costa i Font l’exposició ‘De l’ombra a la llum’ amb fotografies de Mar Espeus. L’exposició està cedida per l’Institut Català de les Dones.

Finalment, el 27 de novembre de 7 a 9 del vespre a l’edifici del Sindicat es farà un taller sobre violència de gènere a càrrec de l’Institut Diversitas, organitzat per la Mancomunitat La Plana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments