Inici Actualitat La caminada Rupit-Taradell compleix 40 edicions amb més d’un miler de participants

La caminada Rupit-Taradell compleix 40 edicions amb més d’un miler de participants

2
COMPARTIR

Un total de 1.031 participants van prendre la sortida aquest diumenge a primera hora del matí per participar a l’edició 40 de la Rupit-Taradell. Tot i això, d’inscrits n’hi havien hagut 1.097.

La popular caminada, organitzada pel Centre Excursionista Taradell, va comptar amb 585 participants masculins i 446 participants femenines (destacara cada vegada més dones participants). Els participants van poder gaudir dels meravellosos paisatges amb els cingles del Collsacabra, des d’on surt el sol, el poble de Tavertet, el pantà de Sau o el salt de la Minyona. La sortida es feia des del centre de Rupit, on els qui volien hi podien arribar amb un servei d’autocars que sortia des de Taradell.

En total 43,5 quilòmetres en una matinal freda que s’anava completant amb diversos avituallaments de l’organització. Tot i que no és una caminada competitiva, molts participants la fan corrent. Els primers en arribar van ser tots taradellencs. Lleïr Pladevall i Albert Pujol amb un temps de 4 hores 3 minuts i 49 segons i 4 hores 4 minuts i 53 segons, respectivament. Tercer el també taradellenc Jordi Aguilera amb 4 hores 13 minuts i 32 segons. El primer no taradellenc va ser el manlleuenc Naïm Baulenas amb 4 hores 33 minuts i 19 segons.

En l’apartat femení, la primera dona va ser la vigatana Vanesa Pedró amb un temps de 5 hores 53 minuts i 48 segons, seguida per la rodenca Raquel Serra amb 6 hores 1 minut i 3 segons. Tercera va ser la taradellenca Marta Homs amb un temps de 6 hores 12 minuts i 16 segons.

A l’arribada els participants van rebre un jersei de regal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep
Josep
18 novembre 2019 22:17

Hola, dir que és una caminada no competitiva i ficar els temps dels primers i primeres no ho trobo gaire logic, podent comentar altres coses de la caminada, gràcies.

Carmem Delgado canalejo
Carmem Delgado canalejo
23 novembre 2019 14:36
Reply to  Josep

Tens tota la raó no és competitiva, el crono serveix per saber els que falten per arribar o han passat pels controls només a nivell d’organització. Posar temps i noms dels primers no té més importància. És curiositat. Tenen el mateix premi que els últims. Es podrien comentar moltes coses, però des de l’organitzacio només podem donar les gracies a tots els participants per la seva disciplina i demanar disculpes si hem fallat amb alguna cosa que segur ha estat involuntària. Si tens un suggeriment, serà benvingut. Gràcies