Inici Actualitat La UD Taradell perd en els últims minuts al camp del Tona...

La UD Taradell perd en els últims minuts al camp del Tona B

0
COMPARTIR

Derrota per 2 a 0 del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Tona B. Els taradellencs han estat a punt de puntuar, però dos gols a la part final han decantat el partit.

El partit ha estat molt igualat i semblava que acabaria amb l’empat a zero inicial. Però al minut 82 els tonencs han fet l’1 a 0 i el Taradell ha arriscat per buscar l’empat, però s’ha trobat amb un segon gol. A dos minuts pel final ha arribat el definitiu 2 a 0.

La derrota és la tercera que reben els taradellencs, totes elles fora de casa. El Taradell es manté vuitè a la classificació amb 18 punts després de 11 jornades. El proper partit serà dissabte vinent a la Roureda a les 4 de la tarda contra el Llorençà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments