Inici Actualitat El CP Taradell encaixa una dura derrota per 1 gol a 5...

El CP Taradell encaixa una dura derrota per 1 gol a 5 contra el CP Vic

0
COMPARTIR

El derbi entre el CP Taradell i el CP Vic va omplir de gom a gom el Pavelló del Pujoló. El conjunt de Ferran Moreno va encaixar 4 gols en el primer quart d’hora, que va deixar el partit per sentenciat. A la segona part el CP Taradell va ser superior al seu rival, però no va ser suficient per capgirar el resultat.

El CP Taradell va sortir millor en el partit i va disposar de nombroses ocasions, la majoria d’elles generades per Daniel Rodríguez. Tot i el domini local, el CP Vic va saber refer-se i va anotar 4 gols en un quart d’hora, que va sentenciar el derbi. Els autors dels gols van ser Jaume Molas, en dues ocasions, Carles Sánchez i Roger Font. A partir de llavors, el CP Taradell va intentar retallar distàncies abans d’arribar al descans, però Ernest Burgaya va ser un mur a la porteria vigatana.

El segon temps va començar de la mateixa manera que a la primera part, amb Daniel Rodríguez buscant el primer gol des de la llarga distància, però sense encert. Uns minuts més tard, l’àrbitre del partit va xiular penal i el CP Taradell no ho va desaprofitar. Daniel Rodríguez va agafar la responsabilitat i va aconseguir marcar el primer gol del conjunt local. Dos minuts després, Roger Font va rebre targeta blava i el Taradell va tenir l’oportunitat d’apropar-se encara més en el marcadora mb una falta directa. Aquesta vegada Rodríguez es va topar amb el porter vigatà, que va aturar el llançament. A partir d’aquí, el partit es va refredar en l’ambient i també dins de la pista. El CP Vic va controlar els últims minuts de partit amb possessions llargues. I quan faltaven 6 minuts per acabar, Marc Povedano va anotar l’1 a 5 definitiu.

Aquesta derrota converteix el pròxim partit del CP Taradell a la pista del Lloret, dissabte a les 20:30 h, amb transcendental. En aquests moments el Lloret té 4 punts, amb un partit menys, igual que els taradellencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments