Inici Actualitat El TT Mont-rodon guanya contra el Girbau Vic TT

El TT Mont-rodon guanya contra el Girbau Vic TT

0
COMPARTIR
Segona victòria seguida que aconsegueix el TT Mont-rodon contra el Girbau Vic TT B pel resultat de 2 a 5. L’equip vigatà està format per joves jugadors excepte un sènior que va ser el que va guanyar els seus dos punts. La resta de partits, tots molt controlats pels jugadors taradellencs. Van jugar: Werner Howad (2), Jaume Cunill (1,5) i Rafel Montenegro (1,5).

Amb aquests punts aconseguits del cap de setmana passat, l’equip ja porta 11 punts i es col·loca provisionalment a la tercera posició de la taula empatats amb el CTT Moianès i el CTT Arbúcies, que serà el proper rival del TT Mont-rodon aquest divendres a les 8 del vespre al gimnàs de Les Pinediques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments