Inici Actualitat Aquest divendres arriba al pavelló del Pujoló el derbi entre el CP...

Aquest divendres arriba al pavelló del Pujoló el derbi entre el CP Taradell i el CP Vic

0
COMPARTIR

Aquest divendres a 3/4 de 9 del vespre al Pavelló del Pujoló tindrà lloc el derbi entre el CP Taradell i el CP Vic. El partit es diputarà el divendres en comptes del dissabte, com és habitual, per raons televisives, ja que Esport3 emetrà el partit en directe.

Els dos equips es troben en una situació difícil perquè ocupen les posicions de descens de la classificació de l’OK Lliga. El CP Taradell és el 13è i el CP Vic el 12è després de les primeres 8 jornades de l’OK lliga, empatats amb 4 punts. El partit es podrà seguir també en directe per Ràdio Taradell un quart d’hora abans del seu inici.

Els dos equips ja es van veure les cares en pretemporada en un partit disputat també a Taradell i que va acabar amb empat a 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments