Inici Actualitat Ja es pot votar a Taradell a les eleccions espanyoles del 10...

Ja es pot votar a Taradell a les eleccions espanyoles del 10 de novembre de 2019

0
COMPARTIR

Normalitat total i des de les 9 obertes les portes de la sala del mig del Centre cultural Costa i Font on hi ha les vuit urnes per votar a les eleccions espanyoles d’aquest 10 de novembre de 2019. Un total de 4.925 taradellencs i taradellenques tenen dret a exerciri el vot.

Cal recordar que s’han d’introduir dos sobres a les urnes. Un de blanc amb el vot per a candidatura per al Congrés dels Diputats i un de color crema on per al Senat on es pot votar fins a tres candidats individuals independentment de la seva candidatura. A primera hora poc moviment amb els electors més matiners.

Hi ha temps per votar fins a les 8 del vespre. A 2/4 de 12 del matí, us detallarem les primeres dades de participació, comparades amb altres comicis fets a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments