Inici Actualitat L’efectivitat de cara a porteria marca la diferència en el partit entre...

L’efectivitat de cara a porteria marca la diferència en el partit entre l’Igualada i el CP Taradell

0
COMPARTIR
Foto: D. Figueras

El CP Taradell va perdre per 2 gols a 0 contra l’Igualada, el segon classificat de l’OK lliga, aquest dissabte al vespre al pavelló de Les Comes. L’equip de Ferran Moreno va pecar de la falta d’encert de cara a porteria i segueix penúltim classificat.

Els primers cinc minuts de la primera part van ser de domini taradellenc, que va disposar de més ocasions. A causa d’aquest bon inici del CP Taradell, l’entrenador local es va veure obligat a demanar temps mort per reorganitzar el seu equip. I després d’aquesta pausa, l’Igualada es va situar millor a la pista i va disposar d’un minut decisiu pel desenllaç del partit. Jordi Méndez, el màxim golejador de la categoria, i Sergi Pla van marcar els dos gols i únics del partit. Els taradellencs van buscar acostar-se a l’electrònic, sobretot sortint al contraatac, però Elagi Deitg va ser un mur a la porteria.

La segona meitat va ser molt similar a la primera. Tot i això, el Taradell va disposar d’alguna bona opció per marcar, a través de Jacint Molera; un dels jugadors més destacats del partit.

Els taradellencs ja pensen en l’important partit contra el CP Vic, un derbi que pot marcar el rumb de la temporada. El partit es disputarà al Pavelló del Pujoló el divendres a les 20:45h.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments