Inici Actualitat A les 6 de la tarda a Taradell ha votat el 62,88%...

A les 6 de la tarda a Taradell ha votat el 62,88% en les eleccions espanyoles del 10 de novembre

0
COMPARTIR

Segueix l’afluència de votants al Centre cultural Costa i Font. A les 6 de la tarda la participació en aquestes eleccions espanyoles del 10 de novembre se situa en el 62,88% i segueix sent més baixa que la registrada el passat 28 d’abril. En total ja han votat 3.097 taradellencs i taradellenques dels 4.925 que tenen dret a exercir el vot.

Comparat amb les passades eleccions espanyoles la participació és 5,6 punts més baixa que llavors se situava en el 68,53%. Tot i que cal dir que llavors es va registrar el rècord a Taradell en unes eleccions espanyoles. En canvi, comparat amb les espanyoles del 2016 i 2015, la participació és més alta que llavors que a les 6 de la tarda era del 47,12% i 56,80%, respectivament. Respecte a les últimes municipals és 2 punts més alta la participació.

Les properes dades de participació les donarem a les 7 de la tarda i seran les últimes abans de tancar el col·legi electoral.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments