Inici Actualitat El Tsunami democràtic reflexiona sortint al carrer de Taradell

El Tsunami democràtic reflexiona sortint al carrer de Taradell

0
COMPARTIR

El Passeig Domènec Sert, en el seu tram superior, ha estat ocupat aquest dissabte a la tarda pel Tsunami democràtic. Durant tota la tarda hi ha hagut instal·lats jocs reciclats de Guixot de 8 perquè tothom qui volgués s’entretingués. També s’ha fet un berenar popular amb xocolata desfeta i coques que la gent podia degustar fent una aportació a la caixa de solidaritat amb els presos polítics.

La convocatòria feta per Tsunami Democràtic s’ha fet a més de 300 municipis de Catalunya, coincidnt amb la jornada de reflexió de les eleccions espanyoles d’aquest diumenge. Molta gent s’ha portat les taules i les cadires i s’ha posat armilles grogues. Alguns jugaven a cartes, d’altres feien una partida d’escacs.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments