Inici Actualitat Bon empat de la UD Taradell en un partit molt competit amb...

Bon empat de la UD Taradell en un partit molt competit amb l’OAR Vic

0

Empat a 1 entre el Tercera Catalana de la UD Taradell i l’OAR Vic en la desena jornada de lliga. Els taradellencs van donar la cara davant d’un equip que encara no ha perdut en competició.

El partit va començar malament per als taradellencs. Al minut 5 en una pilota llarga l’OAR va avisar amb un xut molt ajustat al pal. Quatre minuts més tard en una errada en la sortida de pilota, la jugada va acabar amb penal i va suposar el 0 a 1. El Taradell, que va ser millor a la primera part, va haver de remar de valent davant un equip ben posat i que es limitava a jugar en llarg i ràpid. Al marg d’algun xut elevat, la profunditat del Taradell no va arribar fins a 5 minuts pel final. Doble oportunitat. Primer amb una bona combinació d’equip que va acabar amb un xut de Sala des de la frontal que va obligar a la intervenció del porter. I tot seguit, per l’esquerra centrada d’Orriols que Vila va pentinar i el porter va aturar amb una mica de sort.

Al segon temps els visitants van sortir millor i en els primers minuts van rondar la porteria de Genís. Fins al quart d’hora no va arribar la primera oportunitat del Taradell. Pilota penjada per Pau i Vila va rematar de cap obligant al porter a enviar a córner. Tot seguit, l’OAR va haver d’aturar un xut centrat. I just després la millor pels visitants per sentenciar. Centrada per l’esquerra i rematada de cap al travesser. Cap als últims minuts, a banda d’un xut llunyaníssim de l’OAR, el Taradell va apretar. I l’empat va arribar al minut 83 quan Marçal per la dreta va centrar i Vila, controlant primer, i va xutar creuat després per empatar.

Al final repartiment de punts en un partit molt competit. El Taradell suma 18 punts en 10 jornades.