Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell aplica mesures per evitar excessos de velocitat

L’Ajuntament de Taradell aplica mesures per evitar excessos de velocitat

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha aplicat mesures en alguns carrers del poble amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles i garantir la seguretat de tots els vianants. Les zones on s’han aplicat aquestes mesures han estat a la Ronda Vilademany, al Carrer Ramon Pou i a la Carretera de Balenyà. Les mesures han consistit en pintar línies de carril, aparcaments o passos de vianants i s’han col·locat alguns elements físics per frenar la velocitat del vehicles. A la zona de la residència, a la Ronda dels Vilademany, també s’ha desplaçat uns metres més avall el radar pedagògic que s’encarrega de mesurar la velocitat dels vehicles que passen per la zona.

Les mesures arriben després de la queixa de molt veïns que denunciaven excessos de velocitat d’alguns vehicles posant en perill la seva seguretat. Una de les dades que més ha preocupat a l’Ajuntament de Taradell són les que ha registrat el radar mòbil, a la zona de la Residència, en què un 12% del vehicles que hi circulen superen el límit marcat en 50km/h, i inclús alguns s’apropen als 100 km/h.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments