Inici Actualitat Taradell.com farà seguiment de les eleccions espanyoles del 10N

Taradell.com farà seguiment de les eleccions espanyoles del 10N

0
COMPARTIR

Aquest diumenge els taradellencs i taradellenques estan convocats a votar a les eleccions generals espanyoles del 10 de novembre de 2019. Serà la segona ocasió aquest any que es vota al Congrés i Senat, ja que les últimes van ser el passat 28 d’abril de 2019. Un total de 4.925 persones tenen dret a vot. Són 32 votants més que a les últimes eleccions espanyoles.

Com és habitual en totes les votacions que es fan a Taradell, aquesta web farà un ampli seguiment a les eleccions. Durant tot el dia s’anirà informant de com evoluciona la jornada i es donaran dades de participació comparades amb altres eleccions espanyoles. A Taradell el col·legi electoral estarà ubicat al Centre cultural Costa i Font i constarà de vuit meses. Obrirà les portes de les 9 del matí a les 8 del vespre.

Recordem que aquestes seran les quartes eleccions espanyoles en 4 anys. N’hi va haver el 28 d’abril de 2019, el 26 de juny de 2016 i el 20 de desembre de 2015. En les últimes eleccions el triomf va ser per ERC (per primer cop en unes eleccions a Taradell) amb el 42,22% de vots, seguit per Junts per Catalunya amb el 31,43%. El PSC va ser la tercera força amb el 7,44%.

Pel que fa a la participació registrada a Taradell, les del 28 d’abril de 2019 van suposar un rècord de votants en unes eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat, superant el 2004 (82%). En aquella ocasió la participació es va enfilar fins al 82,44%, 16 punts més alta que les precedents eleccions espanyoles del 2016 (66,14%).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments