Inici Actualitat Obertes les inscripcions per la 40ª edició de la caminada Rupit-Taradell

Obertes les inscripcions per la 40ª edició de la caminada Rupit-Taradell

0
COMPARTIR

La Rupit-Taradell celebra la seva 40ª edició i ja estan obertes les inscripcions fins el 14 de novembre, a través de la pàgina web del CET o bé en el local del Centre Excursionista de Taradell. El nombre màxim de places se situa en 1.000 inscrits.

L’activitat arrancarà el 17 de novembre entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 del matí al pont de la fusta de Rupit. El recorregut serà, un any més, de 43,5 quilòmetres. Pel que fa al desplaçament fins a Rupit, es podrà dur a terme amb autocar, que sortirà entre 2/4 de 6 i 2/4 de 7 del matí de davant de l’església de Taradell. El servei d’autocar es pot adquirir en el mateix moment d’inscripció a la caminada.

Els preus oscil·len entre els 19 euros si s’és soci del CET i només es fa la caminada, fins als 47 euros si no s’és soci, es requereix assegurança i es tramita els dos dies abans de la caminada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments