Inici Actualitat Jordi Povedano tanca el campionat COTA de trial amb un segon lloc...

Jordi Povedano tanca el campionat COTA de trial amb un segon lloc en categoria sub-16

0
COMPARTIR
Foto: Trial fotoblog

Sant Quirze de Besora va acollir la vuitena i última prova del Camppionat d’Osona de trial COTA 2019. El taradellenc Jordi Povedano va tancar la participació aconseguint el segon lloc a la prova i també el segon lloc a la general absoluta.

En unes zones molt exigents a causa del fang, Povedano va ser segon per darrere d’Àlex Villalba, guanyador de la categoria. L’any vinent passa de categoria i competirà a la categoria blava. Cal destacar la temporada regular i exitosa que ha fet Povedano en trial amb moto, ja que al COTA, en la seva categoria, sempre ha pujat al podi, amb tres primeres posicions, quatre segons i un tercer.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments