Inici Actualitat Maria Àngels Ferrer guanya el Concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu 2019

Maria Àngels Ferrer guanya el Concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu 2019

0
COMPARTIR

Maria Àngels Ferrer amb una foto titulada ‘Ombres perilloses’ ha estat la guanyadora del concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu de la Festa d’en Toca-sons. Aquest dilluns al vespre s’han lliurat els premis a les millors fotografies, d’aquesta setena edició.

1r premi concurs Memorial Lluís Tuneu

El segon premi ha estat per la foto titulada ‘Tots a una’ de Miquel Vilardell, mentre que el tercer premi ha estat per ‘Sorpresa’ de Genís Sañé. El primer premi s’ha endut un trofeu i un sopar per a dues persones en un restaurant del poble, mentre que el segon i tercer premi han rebut un trofeu.

Mentrestant, el concurs d’instagram ha tingut com a guanyadora Maria Júlia Jaramillo (@mariajuja) que va ser l’escollida entre les 90 fotos participants. El segon premi ha estat per Anna Morales (@annamoralesfotografia). Les dues guanyadores s’han endut un trofeu, i el primer premi també un sopar per a dues persones en un restaurant de Taradell. També s’ha escollit una fotografia de l’Anna Morales per il·lustrar el programa de la Festa d’en Toca-sons de l’any vinent.

1r premi concurs d’instagram

El jurat estava format pels fotògrafs Toni Anguera, Emili Vilamala i Paco Marxant. Una selecció de les fotografies participants als dos concurs es poden veure al vestíbul de can Costa on quedaran exposades unes setmanes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments