Inici Actualitat Un gran partit del CP Taradell no troba premi i perd per...

Un gran partit del CP Taradell no troba premi i perd per 4 gols a 5

0
COMPARTIR

El CP Taradell va perdre per 4 gols a 5 contra el Lleida Llista Blava en un partit que va dominar de principi a final, però un Lleida més efectiu de cara a porteria es va emportar els tres punts.

El partit no va començar bé. Quan es portava un minut i mig de joc, el Lleida anotava el 0 a 1 a través d’Oriol Vives. A partir de llavors, l’equip de Ferran Moreno va dominar el joc i va disposar de moltes ocasions per poder empatar i fins i tot, posar-se per davant en el marcador. I a falta de 15 segons per arribar al descans, Eduard Genís va empatar el partit.

A la segona part, el CP Taradell va sortir amb la bona dinàmica del primer temps i Xavier Soler va marcar el 2 a 1 als 40 segons de la represa. En aquest moment, el Taradell semblava que podia marcar el tercer en qualsevol moment, però el Lleida va tornar a anotar gràcies a Oriol Vives i va empatar el partit al minut 21 de joc. I pocs minuts després, el Lleida tornava a marcar per avançar-se en el marcador gràcies a Andreu Tomàs. Els taradellencs no es van rendir, i van trobar l’empat tres minuts després, amb un llançament de penal transformat per Dani Rodríguez. El temps seguia avançant i el CP Taradell estava molt a prop del 4 a 3, però va ser l’equip lleidatà qui va marcar a falta de 3 minuts pel final, a través de Marc Palazón. A partir de llavors, el conjunt de Ferran Moreno es va veure obligat a arriscar i va posar el porter jugador. El partit es va convertir en un atac i gol dels locals, però el Lleida va robar una pilota al centre de la pista i va marcar a porteria buida el 3 a 5, d’Oriol Vives, quan faltaven 30 segons. Amb el partit sentenciat, el Taradell no va deixar d’insistir i va trobar el premi del quart gol gràcies a Xavier Soler, que col·locava el 4 a 5 definitiu.

Amb aquesta derrota el CP Taradell és 13è a la classificació amb 4 punts. La pròxima jornada jugarà a la pista de l’Igualada, un dels equips revelació d’aquesta OK Lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments