Inici Actualitat La UD Taradell dona la sorpresa i guanya al camp del colíder,...

La UD Taradell dona la sorpresa i guanya al camp del colíder, el Gurb

0
COMPARTIR

Victòria de prestigi i de mèrit del Tercera Catalana del a UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Gurb. Els taradellencs han guanyat per 2 a 3 davant d’un equip local, que només havia perdut un partit i era colíder.

L’equip, entrentat per Gerard Pallarès i Jordi Peipoch, ha realitzat un partit molt seriós i concentrat. El primer gol ha arribat quan es fregava la mitja hora de joc, quan entre Jordi Pladevall i la defensa la pilota ha entrat al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1, Marçal Sala ha tingut el segon gol en una ocasió claríssima just abans del xiulet del descans.

Però el mateix Marçal ha solventat el primer error amb el 0 a 2 just iniciar-se el segon temps. L’alegria, però, ha durat deu minuts, ja que el Gurb ha escurçat diferències deu minuts després i quedant més de 25 minuts pel final. El Taradell, però, ha sabut aguantar l’empenta local i quan faltaven 5 minuts Joel Collell ha fet l’1 a 3. Semblava el partit sentenciat, però el Gurb ha tornat a marcar tres minuts després. No hi ha hagut res més i el Taradell s’ha endut tres punts que l’impulsen cap a la part alta de la classificació.

El Taradell suma 17 punts després de 9 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments