Inici Actualitat L’alcaldessa i regidors d’ERC i de Junts per Taradell a l’acte de...

L’alcaldessa i regidors d’ERC i de Junts per Taradell a l’acte de constitució de l’Assemblea de Càrrecs Electes

0
COMPARTIR

Regidors de les dues formacions amb representació a l’Ajuntament de Taradell, ERC i Junts per Taradell, van participar aquest dimecres a la tarda a l’acte de constitució de l’Assemblea de Càrrecs Electes. Un acte, convocat pel Consell per la República, que va tenir lloc al Palau de Congressos de Barcelona.

Per part d’ERC hi van ser presents l’alcaldessa, Mercè Cabanas, el regidor de Comunicació, Transparència i Entorn Digital, Toni Pérez, i el regidor d’Ensenyament i Participació Ciutadana, Lleïr Pladevall. Mentre que per part de Junts per Catalunya, hi van participar Santi Estragués, Araceli Garcia i Sílvia Puntí.

L’Assemblea de Càrrecs Electes va reunir 2.000 inscrits, entre diputats, alcaldes, regidors i senadors. Aquest organisme ha de servir per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem i per traçar un nou rumb cap a la independència. Hi va participar el president Carles Puigdemont a través de videoconferència i es va llegir un escrit de Carme Forcadell. L’Assemblea de Càrrecs Electes està oberta a tots els càrrecs electes de Catalunya i per unir-se cal pagar 10 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments