Inici Actualitat El TT Mont-rodon derrota amb claredat el Tona

El TT Mont-rodon derrota amb claredat el Tona

0
COMPARTIR

Nova victòria del TT Mont-rodon aquest dissabte passat contra els joves jugadors del CTT Tona per 6 a 1. L’equip taradellenc va anar per feina i va guanyar tots els primers partits per 3 a 0, excepte el cinquè partit on en Guillem va perdre per 3 a 1 contra l’Adrià Mascort. Després es van acabar de guanyar el partit que quedava, i el de dobles. Van jugar: Werner Howad (2,5), Jordi Forcada (2.5) i Guillem Riera (1).

El TT Mont-rodon ja acumula 8 punts a la lliga i puja a la zona mitja de la taula. Aquest cap de setmana no hi ha lliga, i no torna a tenir partit fins el divendres dia 8 de novembre que visitarà la pista del Girbau Vic TT B.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments