Inici Actualitat El CP Taradell empata a 4 contra el Calafell

El CP Taradell empata a 4 contra el Calafell

0
COMPARTIR

El CP Taradell va aconseguir un empat amarg després d’anar per davant en el marcador en dues ocasions. Els taradellencs van ser superiors en la major part dels minuts, però van acabar empatant per 4 gols a 4. El partit es va disputar al Vendrell, degut a que la pista del Calafell està en reformes.

La primera part va ser de domini clar pel conjunt de Ferran Moreno. El CP Taradell va tenir el control absolut del joc i va disposar de nombroses ocasions de gol. Els taradellencs es van avançar en el partit quan faltaven 6 minuts de joc, a través de Dani Rodríguez. I tres minuts després, Rodríguez anotava el seu doblet de falta directa, per posar el 0 a 2 amb el que s’arribaria al descans.

La segona part, el Taradell no va sortir concentrat i el Calafell va marcar dos gols en els primers 5 minuts de la represa per empatar el partit, mitjançant Sergi Torné i Arnau Xaus. Després de l’empat, el conjunt local va disposar d’ocasions per anotar el tercer, però el Taradell va saber reaccionar. Jacint Molera, dos minuts després de l’empat del Calafell, va avançar de nou el seu equip. A partir del tercer gol, el CP Taradell va tornar a controlar el partit, com la primera meitat, i va aconseguir ampliar distàncies a falta d’un quart d’hora, amb el gol del capità Marçal Casadevall. El quart gol semblava sentenciar el partit, però el conjunt local no es va rendir i va empatar de nou, gràcies a dos grans xuts de l’italià Guido. El primer a falta de 7 minuts i el segon, quan en quedaven només 3, va col·locar l’empat a 4 definitiu.

El CP Taradell torna a sumar després de 4 jornades sense fer-ho. En aquests moments ocupa la 12ª posició amb 4 punts. El pròxim partit serà, al Pavelló del Pujoló, a les 6 de la tarda, contra el Lleida.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments