Inici Actualitat La UD Taradell es retroba amb la victòria amb un gol in...

La UD Taradell es retroba amb la victòria amb un gol in extremis contra La Garriga

0
COMPARTIR

Triomf importantíssim del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda contra La Garriga. Un gol del jove Oriol Vila en els instants finals va donar el triomf als taradellencs per 3 a 2.

El partit va començar molt bé per al Taradell, ja que Marçal Sala amb un golàs obria el marcador al minut 6. Més bé es posava als 19 minuts quan després d’una gran jugada d’Oriol Vila, de nou Marçal feia el 2 a 0. Però La Garriga que no va perdre mai la cara al partit va aconseguir reduir diferències a deu minuts pel descans amb el 2 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part els visitants van apretar per empatar el partit i ho van aconseguir al minut 67. Amb empat el Taradell va saber patir i va aconseguir el premi en els últims minuts, quan Oriol Vila va fer el definitiu 3 a 2. Un triomf que permet als taradellencs sumar 14 punts i escalar posicions a la zona mitja alta de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments