Inici Actualitat El Conseller d’Educació Josep Bargalló visita Taradell i alguns equipaments educatius

El Conseller d’Educació Josep Bargalló visita Taradell i alguns equipaments educatius

0
COMPARTIR

El Conseller d’Educació, Josep Bargalló, acompanyat de la directora territorial d’Educació a la Catalunya Central, Dolors Collell, ha visitat avui els edificis d’infantil i primària de l’escola Les Pinediques de Taradell i també l’Ajuntament del poble.

El Conseller d’Educació primer de tot s’ha reunit a l’Ajuntament de Taradell, on ha estat rebut per l’alcaldessa, Mercè Cabanas. Més tard, Bargalló s’ha desplaçat fins a l’edifici d’educació infantil de l’Escola Les Pinediques i, acte seguit, ha visitat l’edifici de primària del mateix centre educatiu, on s’ha renuit amb l’equip directiu de l’escola.

Les Pinediques és un centre de dues línies, amb 394 alumnes entre P3 i sisè de primària, i una plantilla de 32 mestres. L’escola està immersa en la innovació pedagògica i per aquest motiu s’han incorporat els Projectes a l’etapa de primària i els tallers a la d’infantil, aplicant metodologies i recursos que afavoreixin l’aprenentatge globalitzador i transversal, propiciant l’aprenentatge cooperatiu.

Igual que a Taradell, Bargalló, s’ha desplaçat más tard fins a la població de Gurb per visitar els seus centres educatius.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments