Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon davant del Moianès i inici del campionat escolar

Derrota del TT Mont-rodon davant del Moianès i inici del campionat escolar

0
COMPARTIR
Nova derrota del TT Mont-rodon a la Lliga Intercomarcal a casa contra el CTT Moianès per un clar 2 a 5. L’equip del Moianès va venir amb els seus dos millors jugadors que han començat amb molt bona forma i no donen opcions als seus rivals. Només es van poder guanyar els partits contra el seu jove tercer jugador. Van jugar: Oriol Garcia (1), Rafel Montenegro (1) i Oriol Anfruns.

L’equip amb aquesta derrota baixa fins a la setena posició a la classificació amb 5 punts. Aquesta setmana rep el CTT Tona, novè classificat.

Paral·lelament, Arnau Sánchez, jugador de l’escola de tennis taula del CPE Taradell, va aconseguir la quarta posició en la primera prova del Campionat TTI Escolar de tennis taula 2019-2020 celebrada a Torelló. En aquesta trobada hi van participar un total de 31 jugadors repartits en els Nivells A i B.

L’Arnau que jugava en el Nivell A va ser primer del seu grup i després a les eliminatòries va arribar a semifinals on va perdre per un resultat molt ajustat, 2 a 1, contra en Pau Tort del CTT Roda de Ter. I en el partit pel tercer lloc, tampoc va poder contra Teo Martín, del CTT Moianès, amb qui va perdre per 2 a 0.

La propera prova, també individual, del Campionat es disputarà el dissabte dia 23 de novembre a les instal·lacions del CTT Roda de Ter.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments