Inici Actualitat Aquest dijous es fa el ple extraordinari de l’Ajuntament de Taradell per...

Aquest dijous es fa el ple extraordinari de l’Ajuntament de Taradell per aprovar els impostos i taxes per al 2020

0
COMPARTIR

Aquest dijous 24 d’octubre s’ha convocat una sessió extraordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell i que té com a punt més destacat l’aprovació de les ordenances fiscals per al 2020. La sessió començarà a les 8 del vespre. Com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell.

L’ordre del dia és el següent:

1.- Aprovació de les Ordenances Fiscals Municipals per a l’exercici 2020. Exp. 923/2018.

2.- Aprovació de l’expedient de licitació del contracte ‘contractació del servei de manteniment de les instal·lacions tèrmiques dels edificis: Centre Cultural Costa i Font, Espai d’Aigua i Salut i Pavelló municipal d’esports El Pujoló de Taradell’. Exp. 283/2019.

3.- Pròrroga del conveni de col·laboració entre la Mancomunitat Intermunicipal voluntària La Plana i l’Ajuntament de Taradell en matèria de Serveis Socials i altres programes relatius al Benestar Social, Polítiques d’Igualtat, Immigració i Joventut. Exp. 1064/0217.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments