Inici Actualitat Els pals i un arbitratge polèmic impedeixen la victòria al CP Taradell

Els pals i un arbitratge polèmic impedeixen la victòria al CP Taradell

0
COMPARTIR

El CP Taradell va caure derrotat per 0 gols a 3 contra el Palafrugell. Un partit marcat pels pals i els àrbitres, que van afavorir el conjunt visitant i, pel contrari, van perjudicar al CP Taradell. Un partit que va començar d’una forma inèdita. Els dos equips van decidir no jugar el primer minut de joc per protestar contra la sentència del procés. El públic va respondre amb aplaudiments i càntics a favor dels presos polítics.

Després del minut de protesta, el partit es va posar en marxa. L’enfrontament va començar molt igualat, tot i que el Taradell disposava de la major part de les ocasions, però sense encert. I a falta de 12 minuts per acabar el primer temps, va arribar la primera jugada polèmica del partit. Els àrbitres van xiular un penal molt dubtós, que Marc Figa va transformar. La pilota va rebotar al pal primer i a l’esquena d’Albert Dalmau, després.

La segon part va començar amb una gran intensitat pel Taradell. El conjunt gironí es va veure obligat a cometre faltes, que va portar el CP Taradell al llançament de falta directa quan quedaven 15 minuts de joc. L’encarregat d’executar la falta va ser Daniel Rodríguez, que no va aconseguir marcar. El partit seguia avançant i no arribava el gol de l’empat. Els jugadors del CP Taradell no estaven gens contents amb algunes de les decisions arbitrals, que va provocar les amonestacions verbals a Jacint Molera i Albert Dalmau. I a falta de 7 minuts, el CP Taradell arribava a les 10 faltes i el Palafrugell va disposar d’una falta directa per sentenciar el partit. Ferran García, el màxim golejador de l’equip de Girona, no va fallar i va transformar el 0 a 2. Uns segons més tard, el Taradell hauria pogut anotar l’1 a 2, a partir d’un penal que Marçal Casadevall no va poder transformar. I dos minuts més tard, Marc Figa, marcava el 0 a 3 després d’un gran llançament exterior. Els últims dos minuts de joc, els dos equips van disposar d’un llançament de falta directa que no van saber transformar.

Aquesta és la quarta derrota en cinc partit del CP Taradell. El conjunt de Ferran Moreno jugarà la pròxima setmana contra el Calafell, amb l’objectiu de trencar la mala dinàmica de resultats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments