Inici Actualitat La UD Taradell perdona i empata al camp del Borgonyà

La UD Taradell perdona i empata al camp del Borgonyà

0
COMPARTIR

Empat a 1 del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Borgonyà. Els taradellencs han tingut la victòria molt a prop, però no han estat eficaços i al final s’han hagut de conformar amb un punt.

Els taradellencs amb la novetat a l’onze inicial de Guillem Freixas, del Quarta Catalana, han aconseguit anar per davant en el marcador. Arnau Cirera just abans del descans ha posat el 0 a 1 al marcador. A la segona part, però, els locals han aconseguit empatar el partit abans del quart d’hora. El Taradell ha buscat el gol del triomf i, de fet, ha gaudit d’almenys quatre ocasions claríssimes per marcar, però no ha trobat el fons de la xarxa.

Al final repartiment de punts, que permet al Taradell sumar un total d’11 punts, a la zona mitja alta de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments