Inici Actualitat Aquest divendres hi haurà un seguiment generalitzat a Taradell durant la vaga...

Aquest divendres hi haurà un seguiment generalitzat a Taradell durant la vaga general

0
COMPARTIR

La majoria d’establiments de Taradell abaixaran les persianes aquest divendres per protestar contra la sentència del procés i en defensa dels drets i les llibertats de Catalunya. La vaga general està convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya, que culminarà amb una manifestació multitudinària, a les 5 de la tarda, a la ciutat de Barcelona (Jardins de Gràcia).

L’ajuntament de Taradell va emetre un comunicat aquest dimecres, a través de les xarxes socials, per anunciar que també aturarà l’activitat de tots els serveis municipals, a excepció de la Guàrdia Muncipal i Registre. A més, els serveis de la Mancomunitat La Plana (El Puntal) no ofereixen els seus serveis des de dimecres i fins divendres.

Clubs esportius com el CP Taradell i la UD Taradell també han anunciat que aturaran la seva activitat per adherir-se a la vaga. L’Institut de Taradell farà els serveis mínims marcats per la Generalitat, ja que la majoria de professorat també farà vaga. El mateix passarà a l’escola Les Pinediques (només obrirà l’edifici de Primària) on un 85% de l’equip docent s’adhereix a la vaga i al col·legi Sant Genís i Santa Agnès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments