Inici Actualitat Els alumnes de l’INS Taradell es manifesten contra la sentència de l’1-O

Els alumnes de l’INS Taradell es manifesten contra la sentència de l’1-O

1
COMPARTIR

Aquest dimarts els alumnes de l’Institut de Taradell s’han manifestat per demanar la llibertat dels presos polítics i en contra de la sentència feta pública aquest dilluns pel Tribunal Suprem. A primera hora del matí, els alumnes no han volgut entrar a les aules del centre per protestar.

S’han concentrat a la porta d’entrada, tot i que al final després que la direcció del centre parlés amb els delegats, han acabat entrant per realitzar murals, activitats i cartells. A les 12 del migdia, els alumnes que han volgut, a iniciativa pròpia, han fet una caminada fins a l’Ajuntament de Taradell on s’han manifestat i han cridat proclames com ‘Llibertat, presos polítics’, acompanyats per alguns professors que feien la funció de vigilar-los en tant que professors del centre.

Al llarg del recorregut, membres del CDR, de l’ANC i representants polítics també s’han afegit a la reivindicació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
merce,puigdomenech
merce,puigdomenech
15 octubre 2019 15:26

Molt bé. Endavant jovent. Els carres sempre seran nostres.