Inici Actualitat El CP Taradell encaixa la tercera derrota consecutiva per 6 gols a...

El CP Taradell encaixa la tercera derrota consecutiva per 6 gols a 1 contra el Noia

0
COMPARTIR
Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

L’equip de Ferran Moreno va tornar a tenir dificultats per mantenir possessions llargues i efectuar les ocasions que va aconseguir al llarg del partit. Una vegada més va patir una desconnexió en els últims 10 minuts del primer temps, on va encaixar els 3 primers gols.

La primera part va ser molt semblant a la del partit de Reus. Els dos equips van sortir molt concentrats en el partit, sense concedir gaires ocasions de gol. Tot i així, el control del joc era del Noia, que insistia a través del seu capità, Aleix Esteller. Els primers gols del partit van arribar quan faltaven menys de 10 minuts per arribar al descans. Primer Sergi Aragonès, a falta de 9 minuts per acabar, i Xavier Costa, dos minuts després, ampliaven distàncies en el marcador. El Taradell va intentar reaccionar amb un gol, però sense encert i, després d’una targeta blava assenyalada a Daniel Rodríguez, Sergi Llorca marcava el tercer de falta directa a només 1 minut per arribar al descans.

Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

El segon temps va seguir amb el domini local i passats només 9 minuts de joc Jordi Ferrer col·locava el 4 a 0 a l’electrònic i sentenciava el partit. Aquest quart gol va desmoralitzar el conjunt taradellenc, que va saber aprofitar el Noia per convertir el 5 a 0, en el minut 20, a través de Jordi Ferrer de nou. El temps seguia avançant i el Taradell intentava retallar distàncies sortint al contraatac. I així va arribar el gol del CP Taradell amb el 5 a 1, de Xavier Soler, quan restaven 6 minuts de partit. Però, uns instants més tard, el Noia responia amb el sisè gol i definitiu, amb Jordi Ferrer com a protagonista.

Aquesta és la tercera derrota consecutiva del CP Taradell, que ja pensa en el pròxim partit contra el Palafrugell a les 6 de la tarda, al Pavelló del Pujoló. El CP Taradell ara mateix és l’11è classificat amb 3 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments