Inici Actualitat La UD Taradell empata amb el Pradenc un partit que mereixia guanyar

La UD Taradell empata amb el Pradenc un partit que mereixia guanyar

0
COMPARTIR

Empat injust del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda en el partit de la sisena jornada contra el Pradenc. Els taradellencs han igualat a 2, tot i que han estat millors i han tingut prou ocasions clares per endur-se els tres punts.

El partit ha començat amb domini taradellenc, però sense massa profunditat. Als dos minuts primer xut a porteria que ha acabat amb córner. Als 9 minuts la primera clara pel Taradell en una centrada que ha baixat Marçal i que Plade Puigdesens ha engaltat massa alt. Als 13 minuts canvi obligat del Taradell per lesió de Caro. Ha entrat Pau, que ha estat decisiu en els gols taradellencs. A la mitja hora, de nou, ocasió taradellenca, en un córner on la pilota ha acabat davant d’Orriols que ha xutat massa alt. El Pradenc no ha arribat fins al minut 39 i gràcies a una falta lateral, que Genís ha desviat i un davanter ha aprofitat el xut per engaltar massa alt. Però al minut 41 i arran d’un fora de banda llarg, ha arribat el gol visitant. La pilota s’ha penjat, Genís ha sortit i no ha pogut tocar la pilota obstaculitzat i aquesta ha tocat a un davanter, colant-se al fons de la xarxa. I just en la darrera jugada del primer temps, Genís ha salvat el segon gol visitant sortint i aturant amb el peu un xut del Pradenc des de dins l’àrea petita.

La represa ha començat amb bones notícies per al Taradell. L’empat ha arribat al 48. Centrada d’Orriols per l’esquerra, Cirera ha xutat però la pilota ha tocat en un defensa i ha quedat als peus de Pau que ha fet l’1 a 1. Al minut 56 ocasió claríssima pel Taradell. Marçal ha encarat per velocitat el porter, però la direcció del xut l’ha encertat el porter que ha parat la pilota. I del possible 2 a 1, s’ha passat a l’1 a 2. En la primera arribada visitant, una centrada per l’esquerra ha travessat fins a la dreta on el jugador del Pradenc ha xutat creuant la pilota cap al fons de la xarxa. Era el minut 61.

Però ha estat un miratge, perquè només dos minuts ha tardat el Taradell per fer l’empat a 2. Passada llarga de Pau cap a la dreta, on Plade Puigdesens ha controlat orientant la pilota cap endavant i l’ha engaltat des de la frontal per fer un golàs i l’empat. En els últims minuts el Taradell ha merescut el gol de la victòria. Al 81 Marçal ha marxat en velocitat i ha cedit cap al centre quan sortia el porter. Oriol Vila ha xutat, però la pilota ha topat a les botes d’un defensa, quan ja es cantava gol. Un minut després, Orriols ha centrat per l’esquerra i Oriol Vila ha rematat arribant al primer pal, però la pilota s’ha estavellat al pal. Ja en temps de descompte, el Pradenc podria haver marcat. Una pilota rebotada ha caigut amb molta sort als peus d’un davanter que ha encarat Genís, però el seu xut ha sortit fregant el pal.

Al final empat i el Taradell que suma 10 punts en sis jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments