Inici Actualitat L’Escola d’Educació Especial de Sant Tomàs fa una crida per trobar voluntaris...

L’Escola d’Educació Especial de Sant Tomàs fa una crida per trobar voluntaris per poder fer activitats a l’EAS Taradell

0
COMPARTIR

L’AMPA de l’Escola d’educació especial l’Estel de l’Associació de Sant Tomàs fa una crida als taradellencs que vulguin fer de voluntaris per la rehabilitació aqüàtica i natació esportiva que alguns dels alumnes fan a l’EAS Taradell aquest curs. En concret, es busquen una desena de voluntaris que ajudin a completar l’activitat els divendres des d’un quart de 7 a 7 de la tarda. Fins ara, només han trobat un voluntari i si no es troben voluntaris no podran realitzar l’activitat.

En total són 10 divendres d’aquest trimestre, que alguns alumnes de l’Escola d’Educació Especial podran fer activitats a la piscina de l’EAS. Aquestes activitats de lleure es realitzen en col·laboració amb l’ADFO (Associació de Disminuïts Físics d’Osona) i és el primer cop que es podran realitzar a Taradell. Els joves disposen de dos tècnics, però cada un d’ells necessita una persona de suport (voluntari) per poder realitzar l’activitat.

Els voluntaris només han de ser majors de 18 anys i no es requereix cap coneixement específic. La seva funció és ajudar als joves a gaudir de l’activitat dins de l’aigua. Els interessats es poden adreçar a la recepció de l’EAS.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments