Inici Actualitat Dimarts es fa el ple per escollir els taradellencs que estaran a...

Dimarts es fa el ple per escollir els taradellencs que estaran a les meses en les eleccions espanyoles del 10 de novembre

0
COMPARTIR

Aquest proper dimarts 15 d’octubre s’ha convocat una sessió extraordinària a les 8 del vespre del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell. La sessió servirà per sortejar qui haurà d’estar a les meses electorals en les eleccions espanyoles del 10 de novembre. Com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

1.- Sorteig per a l’elecció dels membres de les meses electorals de les Eleccions Generals del 10 de novembre de 2019. Exp. 975/2019.

2.- Aprovar el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Taradell pel finançament i execució de les actuacions del projecte ‘Autoconsum, biomassa i enllumenat eficient a Osona’. Feder 2014-2020. exp. 918/2018.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments