Inici Actualitat L’alcaldessa de Taradell és escollida vicepresidenta segona del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses...

L’alcaldessa de Taradell és escollida vicepresidenta segona del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses d’Osona

0
COMPARTIR
Foto: Consell Comarcal d'Osona

La seu del Consell Comarcal d’Osona va acollir aquest dimecres la constitució del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses. Aquest és l’òrgan de participació de tots els representants municipals a l’ens comarcal. L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, va ser escollida vicepresidenta segona d’aquest òrgan, que estarà presidit per l’alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer.

Les altres vicepresidències són per l’alcalde de Sant Julià de Vilatorta i president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, l’alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, l’alcalde de Centelles, Josep Paré, i l’alcalde de Sant Quirze de Besora, David Solà.

El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses d’Osona es reuneix trimestralment i informe sobre propostes que són d’interès dels municipis abans que s’aprovin al Ple del Consell Comarcal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments