Inici Actualitat El TT Mont-rodon perd a casa contra el Sant Quirze Safaja

El TT Mont-rodon perd a casa contra el Sant Quirze Safaja

0
COMPARTIR

Primera derrota de la temporada del TT Mont-rodon a casa contra un potent CTT Sant Quirze Safaja per 2 a 5. L’equip del Moianès va venir amb un gran equip i no va donar oportunitat als jugadors locals. Només els partits contra el seu tercer jugador es van poder guanyar per part dels joves jugadors de l’equip taradellenc, Jaume Cunill i Oriol Garcia, per sengles 3 a 1. Van jugar: Jaume Cunill (1), Oriol Garcia (1) i Jordi Forcada.

Aquest dissabte que ve l’equip es desplaça fins a La Garriga per disputar la tercera jornada. Un equip que també porta una victòria i una derrota en les primeres jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments