Inici Actualitat La UD Taradell surt golejada contra el Voltregà

La UD Taradell surt golejada contra el Voltregà

0

Partit nefast del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Voltregà. Als cinc minuts de joc els taradellencs ja perdien per 2 gols a 0.

La superioritat local va tornar a posar-se de manifest abans del quart d’hora quan va arribar el 3 a 0. La reacció taradellenca no va arribar i abans del descans els locals van sentenciar amb el 4 a 0. A la segona meitat, en els primers minuts hi va haver un nou gol del Voltregà. Llavors el Taradell va tenir dues ocasions per marcar, però no va estar encertat i el partit es va acabar amb la golejada en un partit per oblidar dels taradellencs.

És la segona derrota dels taradellencs, les dues a camp contrari, en cinc jornades on ha sumat 9 punts.