Inici Actualitat El CP Taradell encaixa una dura derrota per 0 gols a 5...

El CP Taradell encaixa una dura derrota per 0 gols a 5 contra el Barça

0
COMPARTIR

En un pavelló ple de gom a gom, els homes de Ferran Moreno es van veure superats per un Barça superior tècnicament. El resultat final va ser de 0 a 5, amb gols d’Hélder Nunes, Joao Rodrigues (x2), Pau Bargalló i Pablo Álvarez.

En els primers instants de partit, el conjunt blaugrana va sortir més endollat i va tenir alguna ocasió per avançar-se en el marcador. El CP Taradell tenia moltes dificultats per combinar davant la forta pressió rival. El primer gol va arribar a falta d’11 minuts per finalitzar la primera meitat, a través del penal executat per Hélder Nunes. I tres minuts més tard, el Barça va tornar a anotar a través de Joao Rodrigues. La distància en el marcador hauria pogut ser encara més àmplia, després de la targeta blava senyalada a Marc Soler, amb el llançament de falta directa d’Hélder Nunes que Albert Dalmau va aconseguir aturar.

A la segona part, el Taradell va començar tenint les primers ocasions, però de seguida el conjunt blaugrana va tornar a agafar el control del partit. Igual que a la primera part, el joc va entrar en una fase de control pel Barça, però sense inquietar en excés la porteria taradellenca. En l’equador del segon temps, el Taradell va disposar d’una bona ocasió per acostar-se en el marcador. L’arbitre va xiular penal, però Aitor Egurrola va aturar el xut de Daniel Rodríguez. I un minut després, Pau Bargalló, va marcar el tercer gol que sentenciava el partit. A partir de llavors, el CP Taradell va generar algunes ocasions per intentant marcar el gol de l’honor, però sense encert. El Barça no va perdre la intensitat i seguia tenint bones oportunitats per ampliar l’avantatge. Joao Rodrigues, quan quedaven 6 minuts de joc, anotava el segon gol a la seva compte personal i col·locava el 0 a 4 en el global de l’electrònic. I a falta de 50 segons per acabar, el golejador Pablo Álvarez, arrodonia la victòria amb el 0 a 5 final.

Aquesta és la segona derrota que encaixa el CP Taradell en la temporada, però les dues contra rivals de gran entitat. El Taradell segueix amb els 3 punts obtinguts en la primera jornada de lliga contra el Caldes. La pròxima jornada s’enfrontarà al Noia Freixenet.

   

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments