Inici Actualitat El CP Taradell s’enfrontarà dissabte al Barça en la tercera jornada de...

El CP Taradell s’enfrontarà dissabte al Barça en la tercera jornada de l’OK Lliga

1
COMPARTIR

Aquest dissabte a les 6 de la tarda al Pavelló del Pujoló, el CP Taradell rebrà la visita del gran favorit al títol de l’OK Lliga, el Barça. Els dos equips arriben amb tres punts a la classificació, amb el balanç d’una victòria i una derrota.

Fins ara, l’inici de l’equip taradellenc és positiu amb una primera victòria a casa contra el Caldes per 3 a 2 i, una derrota a la pista d’un dels grans rivals de la lliga, el Reus Deportiu, per 4 gols a 1.

D’altra banda, el Barça va començar amb derrota a la lliga contra el Liceo per 2 gols a 1, l’equip que ha posat més dificultats al conjunt blaugrana en les últimes temporades. El segon partit, en canvi, va obtenir una clara victòria contra el Girona per 8 gols a 2.

Així doncs, es preveu un gran ambient i un bon partit d’hoquei patins, que tot i la diferència de nivell i experiència d’un i l’altre, serà una jornada que deixarà empremta en la història del CP Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Santi
Santi
4 octubre 2019 8:23

Endavant Taradell !!!