Inici Actualitat Taradell rep dues Flors d’Honor durant la gala Viles Florides 2019

Taradell rep dues Flors d’Honor durant la gala Viles Florides 2019

1
COMPARTIR

Taradell es va endur un reconeixement, amb dues Flores d’Honor, durant la gala de premis que el moviment Viles Florides va celebrar a Lloret de Mar divendres passat. L’alcaldessa Mercè Cabanas, el Regidor de Sostenibilitat, Joan Canó i la responsable del Parc de les Olors de Taradell, Mireia Morales, van assistir a la gala per rebre el guardó.

El moviment Viles Florides està promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Taradell va rebre dues Flors d’Honor juntament amb 56 municipis més. N’hi va haver 13 amb quatre Flos d’Honor, 53 amb tres Flors d’Honor i 10 amb una Flor d’Honor. En total 133 municipis reconeguts. La principal novetat de la gala de premis va ser el lliurament de la Flor d’Or, un premi de nova creació per distingir el municipi que millor ha treballat el seu verd urbà durant el darrer any, independentment del número de flors. En la seva primera edició, la Flor d’Or va ser per la ciutat d’Olot.

Aquí podeu veure els municipis premiats i les Flors d’Honor obtingudes.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
merce,puigdomenech Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
merce,puigdomenech
Convidat
merce,puigdomenech

Moltes felicitats pel premi.