Inici Actualitat La UD Taradell pateix per superar al Seva

La UD Taradell pateix per superar al Seva

0
COMPARTIR

El Tercera Catalana va aconseguir una important victòria davant el Seva aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els de Pallarès i Peipoch van remuntar el tram final de partit un gol en contra a la primera part.

Després dels primers minuts de tanteig, el Seva va ser qui va prendre la iniciativa del partit. Un Taradell descol·locat va deixar construir a Seva que va arribar en un parell d’ocasions amb perill a la porteria de Nil. Al minut 23, els verds i blancs s’avançaven en el marcador. Un bon xut de Didac Tortadès des de la frontal de l’àrea quan es trobava sol, l’enviava dins de la porteria taradellenca després que Nil, un pèl avançat, no va ser a temps a rectificar la seva posició.

El Taradell va intentar treure forces. El Seva amb un joc dur, intentava que el Taradell no avancés línies. Marçal i Povedano van tenir dues ocasions clares per marcar a la mitja part, però no les van acabar de materialitzar.

A la segona part, el Taradell va prendre la iniciativa. Tot i no oferir un bon joc va començar a crear perill a la porteria visitant. Marçal podia haver marcat al minut 60. El mateix jugador, posava l’empat en el marcador al minut 73, després d’un bon xut que el porter del Seva, el taradellenc Arnau Sospedra no va poder fer res per aturar-lo.

Després de l’empat, el Taradell va buscar el gol amb insistència. El Juvenil, Oriol Vila, que havia entrat als primers minuts de la segona part, va trobar el premi al minut 87 després de lluitar la pilota a línia del fons per escapolir-se del defensa per introduir la pilota a dins la porteria.

Amb la victòria, el Taradell suma 9 punts dels 12 possible i es col·loca a la part alta de la taula. El cap de setmana que ve, visitarà el difícil camp del Voltregà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments