Inici Actualitat Jordi Tulleuda revalida el títol de campió de la Copa d’Espanya de...

Jordi Tulleuda revalida el títol de campió de la Copa d’Espanya de trial, ara en categoria infantil

0
COMPARTIR
Foto: Level trial

Nou títol espanyol per al taradellenc Jordi Tulleuda. Aquest diumenge a Cambrils Tulleuda es va proclamar campió d’Espanya de trial en bicicleta en la categoria infantil. Ja l’any passat va aconseguir el mateix títol però en categoria aleví.

Jordi Tulleuda en va tenir prou acabant en segona posició la tercera i última prova puntuable per adjudicar-se el títol. Anteriorment, havia assolit una primera i una segona posició en les dues primeres proves.

En aquesta Copa d’Espanya també hi prenia part el taradellenc Guillem Oliver que ha quedat cinquè en categoria Júnior.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments